List of products by manufacturer - STANGEST

Stangest és una empresa que des de fa 25 anys es dedica a la salut dels animals de companyia mitjançant la investigació, fabricació i comercialització de productes veterinaris.
Formen part, des 2018, de el grup farmacèutic espanyol Cantàbria Labs.
La gamma de productes que ofereixen inclou complements nutricionals, productes d'higiene i bellesa, insecticides i repel·lents i diagnòstic, i ha estat desenvolupada al llarg d'aquests anys pel seu equip humà que, amb la seva dedicació, compromís i professionalitat, avala la qualitat i les prestacions dels productes que formen el nostre catàleg. Un personal tècnic altament qualificat, amb esperit innovador i inconformista, que té com a propòsit millorar la salut i la qualitat de vida de les nostres mascotes per compartir, gaudir i celebrar la vida amb elles.

More
  • View:
  • Anima-Strath és un aliment complementari únic per a animals de companyia. Anima-Strath conté 61 substàncies vitals: tots els aminoàcids essencials, àcids nucleics, hidrats de carboni, minerals i oligoelements, nombroses vitamines de el grup B i enzims. No conté colorants, aromatitzants, conservants ni organismes modificats genèticament.

    31,20 €
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item