Kit canicross per a "córrer amb el meu gos"

Kit de canicross complert: cinturó + línia + arnés marca DOGGALLOP

More details

DOGGALLOP

Nou

Termini de lliurament 24-72h

61,25 €

Kit canicross per a "córrer amb el meu gos" COL.LECCIÓ 2017

Aquest conjunt incorpora el material necessari per a la pràctica d'aquest esport, tan a nivell recreacional com en competició. També es pot utilitzar en la pràctica del trekking amb gos, doncs permet tenir les mans lliures.

El kit INCLOU:

 - Cinturó lleuguer i encoixinat, amb costures reforçades i regulable fins a 110cm. 

 - Línia de canicross per a un gos, fabricada en polietilè de 8mm amb esmortidor de làtex ingerit que permet la seva extensió per a evitar movimients bruscos entre gos i corredor. La línia inclou un mosquetó lleuger de bronze en un extrem per a lligar l'arnés del gos. El mosquetó es pot extreure de la línia si l'usuari ho desitja. Aquest article cumpleix amb els reglaments aplicables tan a nivell nacional com internacional (RFEDI, IFSS,...).

Enllaç d'interès: http://www.rfedi.es/files/REGLAMENTO%20CANICROSS%202013-14.pdf

 - Arnés tipus X-BACK disponible en diverses talles. Consultar el quadre annex per a conèixer la talla del gos. Per a talles concretes o qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Talla


Per a mides més grans consulteu directament amb nosaltres.

03-11-2016

Buen kit inicial pero mejorable

Me gusta el kit , el cinturon es comodo , la linea buena pero las argollas del cinturon son de plastico , me decepciono un poco que lo fueran. Creo que de ser de acero o aluminio seria un plus de calidad. Pero pa iniciarse es muy bien.

    Escriviu la vostra opinió!

    Escriviu una valoració

    Kit canicross per a "córrer amb el meu gos"

    1 Productes a la mateixa categoria