Arnès Freemotion Taronja 5.0

El Freemotion harness 5.0 és un arnès de tir ajustable per a gossos amb disseny ergonòmic.

More details

NON-STOP

Nou

Lliurament 24h -48h

96,95 €

Un bon arnès és fonamental per a la comoditat, el rendiment i la prevenció de lesions del teu gos. Amb l'objectiu de desenvolupar un arnès que alliberés el potencial del nostre gos, vam començar a cosir el primer prototip de l'arnès Freemotion el 2006. El desenvolupament del producte ha continuat des de llavors.

Aquesta versió millorada de l'arnès Freemotion és resultat d'anys d'experiència i proves. El frontal clàssic en forma de Y permet el moviment lliure de les espatlles i limitacions mínimes per respirar. El Freemotion harness 5.0 té una obertura de coll encoixinada per a una estabilitat i suport òptims. Aquest arnès per a gossos està dissenyat específicament per a activitats amb un punt de tracció alt, com córrer, anar amb bicicleta o esquiar. La força de tracció es distribueix uniformement sobre el cos del teu gos sense exercir pressió sobre la columna vertebral. En recolzar-se a l'arnès, la potència de cada gambada s'aprofita al màxim, convertint el córrer junts en una experiència completament nova per a tu i el teu gos.

Tot i que els models anteriors ja podien durar una dècada, hem millorat els materials utilitzats al Freemotion harness 5.0. Tots els teixits es trien acuradament perquè siguin duradors i còmodes. El folre interior és suau amb el pelatge del teu gos. No hi ha vores dures i cada costura té el costat llis cap al cos del teu gos per evitar rascades.

El reflector 3M™ manté el teu gos visible en dies foscos o ennuvolats. El Freemotion harness 5.0 està equipat amb un bucle reflector que us permet veure com es mou el vostre gos, fins i tot en la foscor. Es pot connectar una llum de seguretat (no inclosa) a aquest llaç per a més visibilitat.

El Freemotion harness 5.0 ve en una àmplia gamma de mides i és ajustable per adaptar-se a la majoria dels gossos.

Aquest arnès de tracció està disponible als colors taronja/negre.

Talles:

Talla3456789
Longitud de pit20 cm21.5 cm21.5 cm23 cm24.5 cm24.5 cm26 cm
Ample de pit5.5 cm6 cm6 cm6 cm6,5 cm6.5 cm6.5 cm
Obertura de pit37 cm41 cm46 cm50 cm54 cm60 cm64 cm

Escriviu una valoració

Arnès Freemotion Taronja 5.0

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: