Abeurador/menjador plegable de viatge

El nostre bol portàtil súper lleuger és el gadget que cada propietari de gos ha de tenir. És fàcil d'emmagatzemar i és ideal per portar a tot arreu que vagi. Té un anell de reforç d'acer inoxidable que evita que es tanqui quan està ple. 

More details

EQDOG

750-777

Nou

Termini de lliurament 48-72 hores

Warning: Last items in stock!

26,20 €

Abeurador/menjador plegable de viatge

Travel Bowl

El nostre bol portàtil súper lleuger és el gadget que cada propietari de gos ha de tenir. És fàcil d'emmagatzemar i és ideal per portar a tot arreu que vagi. Té un anell de reforç d'acer inoxidable que evita que es tanqui quan està ple. La seva base és més ampla que la part superior perquè no bolqui quan el seu company pren una copa. Les costures totalment segellades asseguren que sigui resistent a l'aigua i les àmplies nanses corretges fan que sigui molt útil per moure. El bol de viatge ve amb la seva pròpia bossa d'emmagatzematge amb cremallera amb una part posterior de malla de manera que la humitat restant pugui desaparèixer / s'evapori.

Mida: mida única
18 cm diàmetre x 11cm alt /3,8 litres / 65g
10 x 10 cm plegat

Color: Groc

Instruccions de cura: el lleixiu (inclús en petitíssimes concentracions!) fa malbé el recobriment de poliuretà i la tela de niló i, per tant, NO s'ha d'utilitzar. Rentar a mà amb aigua tèbia amb sabó suau.

Escriviu una valoració

Abeurador/menjador plegable de viatge