Bossa premis Click'n Treat

La bossa Click'n Treat té una funció d'obertura amb una sola mà còmoda i ràpida. Això li permet mantenir la seva bossa tancada en tot moment, però ràpidament s'obre cada vegada que voleu recompensar el vostre amic de quatre potes.

More details


EQDOG

Nou

This product is no longer in stock

39,90 €

Bossa de premis Click'n Treat

Click'n Treat

La bossa Click'n Treat té una funció d'obertura amb una sola mà còmoda i ràpida. Això li permet mantenir la seva bossa tancada en tot moment, però ràpidament s'obre cada vegada que voleu recompensar el vostre amic de quatre potes.

La bossa Click'n Treat té una butxaca de pegat frontal amb tancament de velcro. La butxaca té capacitat per el clicker, pal, smartphone o el que vulguis. També hi ha un segon butxaca amb cremallera de grans dimensions que es pot utilitzar per emmagatzemar de forma segura els articles.

La bossa té un folre interior extraïble que és resistent a l'aigua i al greix, pel que pot portar llaminadures greixoses i saboroses sense haver de rentar tota la bossa. És fàcil de rentar: la bossa interior es pot separar; La longitud de la corretja ajustable és de 86 a 155 cm el que li permet portar a sobre una gruixuda jaqueta d'hivern.

La bossa Click'n Treat és estable en qualsevol posició durant l'ús i li permetrà recompensar el seu gos a l'instant. Això és molt important pel fet que un gos només relaciona el regal amb la tasca si es premia directament després de completar l'acció. La bossa es pot apartar fàcilment de la vista, girant-la tota darrere de l'esquena el que desvia l'atenció del seu gos lluny dels dolços i de nou a vostè.

Colors:

           Gris/Gris Fosc

           Gris/Taronja

Instruccions de cura: rentar a mà amb aigua tèbia amb sabó suau.

Escriviu una valoració

Bossa premis Click'n Treat