Botins 4Season Shoes

"Tot en Un" és el lema d'aquests botins multi-estacionals per a gossos. Amb la seva sola tova, però antilliscant i el perfil de la banda de rodament hexagonal els gossos poden utilitzar aquests botins en totes les superfícies, com ara carrers d'asfalt, camins rocosos i camins salats o amb gel

More details

EQDOG

Nou

Termini de lliurament 24-48 hores

41,35 €

Botins 4 Season Shoes
Multi-Seasonal Shoes

"Tot en Un" és el lema d'aquests botins multi-estacionals per a gossos. Amb la seva sola tova, però antilliscant i el perfil de la banda de rodament hexagonal els gossos poden utilitzar aquests botins en totes les superfícies, com ara carrers d'asfalt, camins rocosos i camins salats o amb gel. Hem aixecat la punta de la sola de goma per a una major protecció de l'arpa. En combinació amb la caixa per als peus de Thermoform ens assegurem que totes les urpes estan fora de perill i segures i no causarà danys a la pota. Gràcies a la capa impermeable els botins mantenen la major part de la humitat de la pota. Els mitjons de microfibra inclosos creen una altra barrera per la brutícia i la humitat per protegir les potes de massa fricció. L'obertura ampla amb solapa amb tancament de velcro és ideal per posar i treure fàcilment. Un collaret antilliscant suau manté el botí al seu lloc i el revestiment interior sense costures mima les potes.

Els botins es venen en un conjunt de 2; l'experiència ha demostrat que la majoria dels gossos tenen les potes davanteres més grans que les del darrere. Això també fa que sigui més assequible si el gos perd un botí o es desgasten els botins de darrere més ràpidament a causa de problemes de maluc o altres problemes amb el seu sistema múscul-esquelètic.

Instruccions de cura: rentar a mà amb aigua tèbia amb sabó suau

Mesures (mesurar amplada de l'arpa):

XXS52mm
XS58mm
S65mm
M70mm
L75mm
XL82mm
05-09-2016

Botines

Hola.
Estos días Thor ha disfrutado de la nieve y gracias a las botas que compré en vuestra web, ha podido correr por todas partes, hemos jugado y practicado con el trineo sin problemas de heridas como nos había pasado otras veces.
Espero que tengais unas felices fiestas.

  • 1 de 1 persones han trobat útil aquesta opinió.

Escriviu la vostra opinió!

Escriviu una valoració

Botins 4Season Shoes