Armilla Salvavides Pro Life Vest

Aquest armilla salvavides d'alta tecnologia cobreix el seu gos com una segona pell. És lleuger, totalment impermeable i no es queda xopa d'aigua durant el seu ús.

More details

EQDOG

Nou

Termini de lliurament 48-72 hores

105,90 €

Armilla Salvavides Pro Life Vest
Performance Life Vest

Aquest armilla salvavides d'alta tecnologia cobreix el seu gos com una segona pell. És lleuger, totalment impermeable i no es queda xopa d'aigua durant el seu ús. El disseny aerodinàmic li dóna al seu gos l'espai que necessita per moure's, com de costum dins i fora de l'aigua. La nansa rígida a la part superior admet una càrrega de més de 180 kg i és perfecte per ajudar al seu gos des d'un vaixell o fora de l'aigua. Les amples parets abdominals donen seguretat i comoditat durant l'elevació.

La tecnologia de termoconformat és resistent a l'abrasió i l'esquinçament. El recobriment de laminat de PVC sobre super fibra damunt d'una escuma d'EVA fa d'aquesta una armilla salvavides super lleugera i li dóna una alta capacitat de flotació. Aquesta armilla es pot obrir pel pit i pel ventre, i és fàcil d'ajustar amb el seu Velcro i les extraresistents sivelles i corretges de niló. Gràcies a les aletes llargues a la zona del ventre s'adapata a gossos de diferents mides dins d'una raça. Per a una millor visibilitat i seguretat, s'han afegit detalls reflectants.

Instruccions de cura: rentar a mà amb aigua tèbia amb sabó suau

Mides (en cm):

XSSML/XL
Diàmetre coll29-3739-5044-5656-72
Diàmetre cintura47-6161-7671-9181-100
Longitud esquena23334248

Color: groc

Escriviu una valoració

Armilla Salvavides Pro Life Vest