Alforja Flex Pack

En el passat la gent sempre ens preguntava si seria possible comprar una bossa oer l'arnès que ja fan servir per crear una motxilla. Durant anys hem hagut de dir que no, però finalment podem dir SÍ! Sí, hem dissenyat unes boniques i altament impermeables bosses per unir al nostre arnès Pro (Pro Harness).

More details


EQDOG

Nou

This product is no longer in stock

84,90 €

¡Envío Gratuito, pagamos nosotros!

Flex Pack
Conjunt per Pro Harness

En el passat la gent sempre ens preguntava si seria possible comprar una bossa oer l'arnès que ja fan servir per crear una motxilla. Durant anys hem hagut de dir que no, però finalment podem dir SÍ! Sí, hem dissenyat unes boniques i altament impermeables bosses per unir al nostre arnès Pro (Pro Harness).. Així que no hi ha necessitat de comprar una motxilla extra per al seu gos quan vostè ja té el nostre arnès multifuncional.
Per col·locar les bosses simplement feu lliscar els 3 ganxos que es fixen a la part posterior en els llaços d'engranatge de l'arnès i connecteu-los sota el ventre amb el cordill elàstic. Això evitarà que les bosses rebotin.
Les bosses tenen un gran penjoll d'obertura que fa que sigui fàcil d'emmagatzemar i arribar al que portes amb tu. Les dues butxaques laterals addicionals són ideals per a objectes petits com bosses, llaminadures .... etc
El seu pes lleuger i el seu disseny ergonòmic generen un alt nivell de confort.

Tingueu en compte en comprar el paquet la mida adequada per al seu Pro Harness!

Talles: S, M

Color: Gris/Verd Negre

Instruccions de cura: rentar a mà amb aigua tèbia amb sabó suau.

Escriviu una valoració

Alforja Flex Pack