XAMPÜ EN SEC OFFICINALIS

XAMPÜ EN SEC OFFICINALIS

More details

OFFICINALIS

Nou

Termini de lliurament 48-72 hores

9,50 €

Compra 40.5€ más y pagamos el envío!

Calèndula - Aquest xampú en sec neta suau i delicadament la pell. amb un PH de l'6.5 per a la pell greix, gràcies al seu preciós contingut en flors de calendula. És molt útil per a gossos i gats amb dermatitis o amb pell sencible i molt delicada. Amb propietats naturals calmants i regeneradores.

Malaleuca - Gràcies als seus ingredients actius aquest shampú en sec afegeix brillantor i suavitat al cabell tant en gossos com en gats. Gràcies als seus extractes de Malaleuca 100% natural és molt apropiat per netejar els animals amb problemes de Micosis que provoca alopècia, caiguda del pèl i escamaciones a la pell.

LAVANDA - lavanda compta amb un ampli espectre antisèptic (eficaços en certes dosis i mètodes d'ús en molts ceps i patògens) Té un significatiu efecte antí inflamatori. Aquesta indicat per a gossos i gats amb pell sensible. Lliure de substàncies químiques.

SALVIA - Gràcies al seu contingut en sàlvia és un desodoritzant 100% natural. Rejoveneix la pell i el cabell. Aporta brillantor yrealza els colors naturals del pèl. Pot ser utilitzat en gossos i gats. No conté substàncies químiques. Pot ser utilitzat gradualment en els períodes de muda de l'animal per raspallar i retirar el pèl mort.

CAMAMILLA - gràcies als ingredients actius de la camamilla és recomanat per a gats de pèl molt clar o mantell blanc. Fins i tot per a gossos i gats amb pells irritades o amb picor. Té un efecte aclarant, dóna lluminositat i brillantor als pelatges més clars.

IPERICO - Xampú en sec per a cadells de gos i gat de pell delicada o envermellida amb extracte de Iperico 100% natural, sense sustacias químiques. Dóna brillantor al pelatge. deixant una aroma delicat.

ELICRISO -Les flors de Elicriso contenen principis actius que calmen la picor de la pell, les erupcions cutànies, reduint la irritació i promovent la regeneració de la pell. Un producte natural, no conté ingredients químics.

MELISA - Formulat per a gossos i gats amb excés de greix a la pell i el pèl que és una de les causes de l'aparició de la caspa. Lliure de substàncies químiques amb extracte de melissa o full de llimona, oli de romaní i citronela porvenientes de l'agricultura orgànica.

MENTA - Aquest xampú amb extracte de menta 100% natural és ideal per a gossos i gats de pèl curt, encara que també pot ser utilitzat en gossos i gats de pèl llarg. Elimina les males olors i dóna una sensació de frescor a la pell. És ideal per al temps de verano.Libre de substàncies químiques.

Nabius NEGRES - Gràcies a les propietats naturals dels nabius negres, aquesta fórmula és especial per a gossos i gats de mantell negre i / o blau profund. Dóna una lluentor especial i accentua el color fosc del pèl. Deixant suau al tacte.

Bardana - Ideal per a gossos i gats de pell i pèl gras, gràcies als seus principis actius: bardana 100% natural i la seva fórmula especial ajuda a eliminar les olors, a més d'afegir brillantor i suavitat al pelatge. Deixant un suau aroma que no molesta l'sencible olfacte dels animals i una sensació natural de frescor.

MALVA - Xampú en sec, no necessita esbandir amb aigua. Amb extractes de Romero, neta la pell i el pèl deixant una aroma delicada i natural. Especial per a gossos i gats de pèl llarg o abundant. Sense productes químics. amb entrades provinents de l'agricultura orgànica.

Escriviu una valoració

XAMPÜ EN SEC OFFICINALIS