Energy Paté Fresh Chicken (Pollastre Silvestre)

Aliment sa per a gossos, desenvolupat amb ingredients d'alta qualitat i envasos ecológicos.Energy Paté Fresh Chicken és un aliment saludable per a gossos, desenvolupat amb ingredients d'alta qualitat i un empaquetat ecológico.Los ingredients provenen de productes de primera qualitat de grau humà per garantir una composició rica en proteïnes d'alta qualitat i baixos nivells d'humitat.

More details

NON-STOP

energy-pate-fresh-chicken-7051

Nou

Entrega en 24/72h

2,79 €

Compra 47.21€ más y pagamos el envío! (Península Ibérica)

Energy Paté és un aliment saludable per a gossos, desenvolupat amb ingredients d'alta qualitat i un empaquetat ecològic. Els ingredients provenen de productes de primera qualitat de grau humà per garantir una composició rica en proteïnes d'alta qualitat i baixos nivells d'humitat. Els nostres patés es desenvolupen en cooperació amb un dels principals productors europeus de tonyina en aliments per a humans, amb més de 60 anys d'experiència en el camp. Valorem la sostenibilitat ambiental i, per tant, hem utilitzat un embalatge Tetra Recart® respectuós amb el medi ambient.

Energy Paté ve en dos sabors diferents: Peix Salvatge i Pollastre Fresc.

Fresh chicken (Pollastre Fresc) és un aliment saludable per a gossos amb 15% de proteïnes / 8% de greix.

  • El 85% el contingut és directament de pollastre.
  • Conté pollastre com l'única font de proteïna animal.
  • Baix nivell d'humitat de l'70%.
  • Alta palatabilitat.
  • Sense conservants, saboritzants ni colorants afegits.

Fresh Chicken conté alts nivells de carn de pollastre, rica en proteïnes d'alta qualitat. Les patates i els vegetals asseguren importants vitamines, minerals i fibres. S'agrega oli de salmó per a una pell més saludable i un pelatge més suau i brillant. S'agrega oli d'oliva pels àcids grassos insaturats i polifenols que tenen un efecte antiinflamatori. Les fonts naturals d'antioxidants ajuden a reduir l'efecte dels radicals lliures. Omega-3, vitamina D, ferro, calci i fòsfor de fonts naturals ajuden a reparar i enfortir els ossos. La glucosamina i la condroitina afegides ajuden a el manteniment de l'cartílag.

Fresh Chicken no conté grans, ni gluten, ni tampoc OGM *. No conté colorants, conservants ni saboritzants afegits / artificials. El producte no conté sucres afegits ni oli de soja.

* Organisme genèticament modificat

Escriviu una valoració

Energy Paté Fresh Chicken (Pollastre Silvestre)