Joguina per mossegar flotant

Aquesta és la joguina ideal per a tots els gossos que els agrada tirar, nedar i recuperar, dins o fora de l'aigua. Jugar a tirar i recollir és un dels millors jocs per enfortir el vincle entre vostè i el seu amic de quatre potes.

More details

EQDOG

Nou

Termini de lliurament 48-72 hores

18,70 €

Joguina per mossegar flotant

Floatie

Aquesta és la joguina ideal per a tots els gossos que els agrada tirar, nedar i recuperar, dins o fora de l'aigua. Jugar a tirar i recollir és un dels millors jocs per enfortir el vincle entre vostè i el seu amic de quatre potes. El nostre Floatie és suau per agafar, però prou resistent per sobreviure a una bona estirada. La seva alta flotabilitat fa que sigui fàcil ser vist surant a l'aigua. El recobriment de niló se sent bé i és fàcil de netejar.

Per a totes les nostres joguines hem triat els colors que són vistos millor pels gossos. Recordi, el seu gos només té dos cons de colors en cada ull, mentre que vostè en té diversos, pel que la seva visió dels colors és força limitada i no tan aguda com la dels éssers humans.

El nostre consell: després de jugar si us plau guardi el disc on els seus gossos no hi arribin. Això li donarà a la seva joguina una major vida útil i la fa més atractiva al seu gos quan la tregui per a una nova ronda de diversió i joc.

Petit (S) 15 cm, incloent nansa 48 cm/ Gran (L) 29 cm, incloent nansa 52 cm

Instruccions de cura: rentar a mà amb aigua tèbia amb sabó suau.

Color: taronja

Escriviu una valoració

Joguina per mossegar flotant

3 Productes a la mateixa categoria