Disc Volador Flotant Frisbee

Per a tots els gossos que els agrada agafar, perseguir i recuperar, aquesta és la joguina perfecte per passar una estona divertida junts. El nostre disc és suau per agafar per a vostè i el seu gos, però prou resistent per sobreviure a una bona tongada.

More details

EQDOG

Nou

Termini de lliurament 48-72 hores

16,90 €

Disc Volador Flotant
Soft molded frisbee

Per a tots els gossos que els agrada agafar, perseguir i recuperar aquesta és la joguina perfecte per passar una estona divertida junts. El nostre disc és suau per agafar per a vostè i el seu gos, però prou resistent per sobreviure a una bona tongada. El seu acabat suau fa que sigui fàcil d'emmagatzemar o transportar. El recobriment de niló té un tacte molt agradable i és fàcil de netejar.

Per a totes les nostres joguines hem triat els colors que són vistos millor pels gossos. Recordi, el seu gos només té dos cons de colors en cada ull, mentre que vostè en té diversos, pel que la seva visió dels colors és força limitada i no tan aguda com la dels éssers humans.

El nostre consell: després de jugar si us plau guardi el disc on els seus gossos no hi arribin. Això li donarà a la seva joguina una major vida útil i la fa més atractiva al seu gos quan la tregui per a una nova ronda de diversió i joc.

Petit (S) 15 cm diàmetre / Gran (L) 24 cm diàmetre

Instruccions de cura: rentar a mà amb aigua tèbia amb sabó suau.

Color: blau

Escriviu una valoració

Disc Volador Flotant Frisbee

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

1 Productes a la mateixa categoria