Arnés "Nansen Nome" 5,0

Es tracta d'un arnés lleuger i sense sivelles del tipus "X-Back", ideal per a córrer.

Té material reflectant a l'esquena i al coll per a que el gos sigui més visible a la foscor.

More details

NON-STOP

Nou

Termini de lliurement d'entrga 48-72 hores

57,95 €

Arnés "Nansen Nome"

Model any 2015

Els arnesos tipus "X-Back" com aquest són els més utilitzats en l'actualitat per a carreres i competicions de canicross, bikejöring, skijöring, mushing,...

Es tracta d'un arnés específic per a córrer, fabricat amb materials lleugers i duraders. Està encoixinat i no té sivelles, per tant no és ajustable.

És important tenir en compte que l'arnes ha d'ajustar-se al gos en cada ocasió; aixó inclou les èpoques en les que el gos guanyi o perdi pes per estar en etapes de descans, entrenament o competició. Així mateix, en els gossos de raça grans i pelatge espès pot haver-hi diferències substancials en la mida d'arnés que necessiten en base a les mudes del pelatge, encara que l'animal no modifiqui el seu pes.

Que la talla d'arnés triat es correspongui amb les mides de l'animal és important per a la pràctica de l'exercici, al mateix temps que és més còmode per al gos i evita marques o ferides per fregament.

L'arnés pesa al voltant de 140g i està disponible en les següents mides (consultar imatges del producte per a tenir referències):

TallaObertura coll A (cm)Pectoral B (cm)
440

19

54220
64421
74622
84823
95024

 Per a qualsevol consulta en relació a l'arnés que el seu gos necessita, contacti amb nosaltres i l'assessorarem gustosament.

Escriviu una valoració

Arnés "Nansen Nome" 5,0