Transport i enviament


Per a enviaments a la Península: el preu d’enviament és de 6,8 €, pot variar segons el pes i el volum del producte.
Per a enviaments a les Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla: comproveu la taxa d’enviament abans de realitzar la compra, es calcularà segons la comanda. Enviem amb MRW / Post / UPS sent el termini de lliurament habitual aproximadament una setmana després del previst a la península. El client paga les despeses de duana en el moment del lliurament.

Per a enviaments a la resta d'Europa: els costos es basen en la destinació, el volum del paquet i el pes. Comproveu abans de fer la comanda.

Per a enviaments de devolució/canvi de productes des de la Península, el preu de l'enviament és de 8,0€. Pot variar en funció del pes i del volum del producte.

Devolucions i canvis


S'accepten canvis dins dels 15 dies posteriors a la data de recepció de la compra. Les despeses d'enviament d'anada i tornada són a càrrec del client.

En cas que el producte presenti un defecte de fàbrica, es substituirà pel mateix article i, en aquest cas, les despeses d’enviament d’anada i tornada són a càrrec nostre. Tens un termini màxim de 15 dies per processar el canvi. Després de 15 dies, la garantia correspon al fabricant del producte.

Per tal d’acceptar la devolució, el producte i el seu embalatge han d’estar en perfectes condicions, a més de conservar tots els seus accessoris i documentació original.

Per a aquells productes que requereixin el muntatge, la devolució només s’admetrà en el seu embalatge original i desmuntada i empaquetada adequadament.

Per motius d’higiene, no acceptem la devolució dels productes usats.

Per sol·licitar el canvi podeu contactar amb nosaltres trucant al 665 569 138 (horari comercial de 10.00 a 19.00 de dilluns a divendres) o a través del correu electrònic shop@dogathlon.es

Comandes


Un cop registrat com a client, proporcionant-nos les vostres dades personals i de pagament, la informació s’emmagatzema al nostre sistema de forma segura, mantenint tots els protocols de seguretat de xarxa.

Per comprar al nostre lloc web, el client té l’opció de navegar per les diferents categories de productes i allotjar-se al “carretó de la compra” aquells articles que desitgi comprar.
Per completar el procés, el sistema us demanarà que confirmeu la vostra comanda, en què se sol·licita que el client identifiqui (si us havíeu registrat prèviament) o en cas contrari us demanarà que us registreu per primera vegada.

Les comandes seran gestionades amb la màxima rapidesa i rapidesa possible, un cop rebudes les dades correctament.

Tots els nostres mètodes de pagament són completament segurs i fiables i estan avalats per empreses de confiança. Al fer la transacció de pagament garantim un tractament absolutament segur de les vostres dades.

Un cop pagada la mercaderia, el nostre equip es posarà en marxa per preparar la vostra comanda i fer l'enviament corresponent.

En cas que no tingueu l’article sol·licitat o si us quedem sense estoc, us posarem immediatament en contacte amb vosaltres per oferir-vos l’alternativa que s’adapti millor a les vostres necessitats.

Pagaments, preus i promocions


Els preus de venda poden variar sense previ avís i tots els preus reflectits al nostre lloc web inclouen l’IVA corresponent.

Estat de la comanda 


Des de www.dogathlon.es us mantindrem informat constantment sobre l’estat de la vostra comanda. Un cop registrat a la nostra botiga en línia, podeu accedir al vostre espai privat per comprovar i comprovar tot el relacionat amb la vostra compra actual o comandes anteriors.