DOGATHLON

DOGATHLON el formem persones que dediquem gran part de les nostres vides a compartir temps i espais amb els nostres gossos. Persones que mé enllà de ser una simple afició, hem fet de la nostra relació amb els gossos una forma de viure i de divertir-nos.

Amb la creació de DOGATHLON pretenem crear un punt de trobada per a les persones que compartim aqeusta mateixa relació amb els gossos i, sobretot, un punt de sortida per a aquells que desitgeu participar d'aquesta llarga i creixent llista d'esports en els que podeu gaudir de la vostra mascota.

La nostra experiència es centra en l'esport de gossos de trineu, desde el canicross fins al mushing, però som coneixedors de la gran quantitat de modalitats que existeixen, encara que els nostres coneixements en algunes d'elles siguin menys extensos.

Però, precisament perqué sabem que existeixen moltes mès modalitats, també existeix DOGATHLON; Per a que sigui el nostre punt de partida o de trobada amb tots aquells que tenen o teniu experiència en aquestes altres modalitats que són més desconegudes i així poder seguir aprenent i gaudint.

Per tant, esteu en el punt en el que esteu, us donem la benvinguda al nostre il·lusionant projecte i agraïm per avançat que compartiu amb nosaltres les voestres experiències, coneixements o inquietuds.

A la nostra botiga trobareu diversitat d'articles i marques que a nosaltres ens han funcionat i funcionen molt bé, i que us ajudaran a equipar-vos a vosaltres i a les vostres mascotes. Intentem tenir una varietat d'articles suficientment àmplia com per a ajudar-vos a encarar qualsevol necessitat que tingueu, desde la pràctica ocasional fins la participació en alta competició. La majoria dels articles els coneixem de primera mà i és la nostra intenció actualitzar i ampliar l'oferta constantment, però valorem molt les vostres opinions. Si algun article no cumpleix les vostres expectatives no dubteu en comunicar-nos-ho, atendrem les vostres demandes i junts trobarem la millor solució.