Schesir dog

Aquesta marca representa la màxima qualitat en plats per a gos.

More details

Nou

Termini de lliurament 48-72 hores

19,50 €

Compra 30.5€ más y pagamos el envío!

Aquesta marca representa la màxima qualitat, amb ingredients naturals al 100% de la mateixa qualitat que els emprats per al consum humà.

Es venen en pack.


Pack de 10 llaunes de 150gr

Podem trobar per Cadells i Adult

Gos Cadell (Puppy)

  • POLLASTRE AMB ALOE PUPPY: Amb la màxima qualitat i ingredients 100% naturals. No conté colorants, estimulants de la gana ni conservants. El pollastre utilitzat està lliure d'hormones i ha estat fi leteado a mà i cuinat al vapor. Garantint elevades qualitats nutricionals, d'una bona digestió i un gust extraordinari. Apropiat per a gossos en edat primerenca.

  • TONYINA AMB ALOE PUPPY: Amb la màxima qualitat i ingredients 100% naturals. No conté colorants, estimulants de la gana ni conservants. La tonyina ha estat peix en mar obert, seleccionant les millors parts, cuinades al vapor i fi leteadas a mà. Aquest procediment completament natural garanteix elevades qualitats nutricionals, un Òptima digestió i un gust extraordinari. Apropiat per a gossos en edat primerenca.


Gos Adult

  •     POLLASTRE AMB BOU: no contenen colorants, estimulants de la gana ni conservants. El pollastre utilitzat està lliure d'hormones, ha estat cuinat al vapor i fi leteados a mà. Garantint elevades qualitats nutricionals d'una bona digestió i un gust extraordinari.

  •     POLLASTRE AMB ALOE: Amb la màxima qualitat i ingredients 100% naturals. No conté conservants, estimulants de la gana ni colorants. El pollastre utilitzat està lliure d'hormones i ha estat criat en instal·lacions controlades, els ingredients han estat cuits al vapor garantint elevades qualitats nutricionals d'una bona digestió i un gust extraordinari.

  •     POLLASTRE AMB POMA: Els estudis sobre alimentació afirmen que per a una dieta equilibrada és fonamental la presència de fruita. En els productes per a animals de companyia SCHESIR ha estat la primera marca a incorporar la fruita en trossos en lloc d'usar extractes, com a part d'una dieta més equilibrada i equilibrada. La varietat amb poma és rica en Pectina, vitamina B i bia fl avonoides per combatre els radicals lliures.

  •     POLLASTRE AMB PAPAIA: aquesta varietat amb trossos de papaia li atorguen interessants característiques antioxidants a més de digestives, gràcies a un enzim especial present en aquesta fruita tropical.

  •     POLLASTRE AMB PINYA: Aquesta varietat amb veritables trossos de pinya conté bromelina, un enzim amb elevada propensió antiin fl amatòria.

  •     FILETS DE POLLASTRE: Filets de pollastre 100% natural, lliure d'hormones, cuinats acuradament al vapor i fi leteados a mà. No conté conservants, colorants ni estimulants de la gana. Aquest procediment completament natural garanteix elevades qualitats nutricionals, una òptima digestió i un gust extraordinari.

  •     TONYINA AL NATURAL: La nostra recepta conté com a base únicament bonics peixos a mar obert. La tonyina és cuit al vapor i fi leteado a mà. No conté conservants, colorants ni estimulants de la gana. Aquest procediment completament natural, garanteix elevades qualitats nutricionals, una òptima digestió i un gust extraordinari.

Escriviu una valoració

Schesir dog