Llit Zöll

Matalàs de teixit tècnic d'alta qualitat per a gossos amb al·lèrgies o malalties. Elaborada amb diversos tractaments anti-bacterians.

More details

MOYSA

Nou

Termini de lliurament 72 hores

60,00 €

¡Envío Gratuito, pagamos nosotros!

Llit Zöll

Matalàs d'alta qualitat, de gran confort viscoelàstic i fabricat amb materials antial·lèrgics i antiestàtics per protegir i cuidar la pell i el pèl del teu gos. El seu teixit tècnic ha estat especialment tractat per evitar els àcars, els bacteris, les males olors i les taques. A més de regular la temperatura corporal, és apte per a exterior (material resistent a l'aigua) i és fàcilment desenfundable.

Propietats de la col·lecció TECH de Moysa:

Elements de descans dissenyats amb la tecnologia més innovadora per garantir el màxim confort. La col·lecció ha estat creada especialment per les seves importants propietats saludables.
Adequats per a mascotes amb al·lèrgies o malalties d'ossos o músculs.
Els farcits s'han elaborat perquè la mascota pugui adaptar la forma del seu cos a un descans correcte, saludable i confortable.
Fabricats amb teixit tècnic i diversos tractaments com anti-àcars, anti-bacteris, anti-fongs, males olors i un tractament de hidrofugat repel·lent de taques aquoses que permet un ràpid assecat i resistència a condicions climatològiques adverses.
És transpirable, de baixa càrrega estàtica i totalment innocu.
Teixit molt resistent fins i tot a les abrasions, sense afectar la suavitat del producte.
Es pot utilitzar tant en interior com en exterior. Excel·lent protecció contra la degradacó per l'acció del sol.
Llits d'excel·lent qualitat amb una llarga vida útil i fàcil manteniment.
Desenfundable i de molt fàcil neteja: rentat a mà amb un drap humit amarat en aigua i lleixiu o a màquina (màx. 30ºC).


Certificats de Moysa

Més de la meitat dels gossos experimenten problemes de pell com ara la pell seca, irritada o picors que contribueixen al rascat i enrogiment de la zona afectada.

Per aquest motiu, com les mascotes requereixen d'una cura especial a causa de la seva propensió a desenvolupar problemes cutanis, Moysa distribueix tots els seus productes sota el segell de qualitat tèxtil OEKO-TEX Standard 100 i l'Anàlisi del Centre d'Innovació Tecnològica CTF de la Universitat Politècnica de Catalunya:

OEKO-TEX Standard 100

Aquest segell utilitza un sistema d'anàlisi i certificació independent avalat per la comunitat internacional Oeko-Tex, una unió de 15 prestigiosos instituts d'investigació tèxtil i de control a Europa i Japó, amb representacions i punts de contacte a tot el món en més de 60 països. Aquestes anàlisis són molt més restrictius que les lleis nacionals i internacionals.

Les anàlisis comprenen:

- Substàncies nocives prohibides
- Substàncies nocives reglamentades legals
- Productes químics considerats nocius per a la salut, no regulats per llei
- Paràmetres per a la prevenció de la salut

La certificació OEKO-TEX Standard 100 a part del teixit bàsic, també analitza les costures, entreteles, gravats, etc. així com els accessoris no tèxtils com botons, cremalleres, reblons, etc.

El Centre d'Innovació Tecnològica CTF de la Universitat Politècnica de Catalunya certifica que les diferents composicions dels productes Moysa:

- S'obtenen de materials 100% reciclats i fàcilment biodegradables
- Es caracteritzen per la seva baixa càrrega estàtica i no retenen brutícia
- Tenen nul·la capacitat per absorbir humitat (no reté líquids)
- No provoquen al·lèrgies ni reaccions adverses (són innocus)
- Gran capacitat de resiliència (augment de la comoditat)

Mida G - Dimensions 104x73x10 (indicat per a gossos de races grans)

Mida M - Dimensions 80x58x10 (indicat per a gossos de races mitjanes).

Color: vermell o marró

Escriviu una valoració

Llit Zöll